Certificaten

Onder onze relaties merken wij een toenemende voorkeur om te werken met gecertificeerde bedrijven, die kwaliteit op diverse gebieden kunnen aantonen en durven garanderen. Wij als Ploegmakers Groep staan voor onze kwaliteit voor al onze werkzaamheden. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold, we motiveren mensen om mee te blijven denken met onze organisatie. U heeft altijd een medewerker op uw erf die niet alleen ervaring maar ook up-to-date vakkennis heeft. Onze machines worden dagelijks goed en vakkundig onderhouden in onze eigen moderne werkplaats met eveneens goed opgeleide en ervaren monteurs.

Veel machines komen regelmatig op de weg, en dat maakt de veiligheid van groot belang. Dus onderhoud staat bij ons ook voor zaken als schone machines, op goede banden, met goed werkende remmen en verlichting.Naast deze bedrijfsmatige certificaten vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed geschoold zijn en blijven. Naast vaktechnische opleidingen betekent dit dat een groot aantal van onze medewerkers in het bezit is van een BHV, EHBO en/of AED diploma.

Certificering

Wij zijn in het bezit van diverse certificaten, waaronder GlobalGap, Voedselveiligheid Suikerbieten, VKL en VCA.
De certificaten zijn uiteraard bij ons opvraagbaar.

VKL en VKL-G Ploegmakers Loonwerk 150819
VCA Ploegmakers Groep 010919
Voedselveiligheid Bieten 210917
Global-GAP Certificaat 111217

 

cumelaWij zijn lid van brancheorganisatie Cumela Nederland. Hiermee blijven wij op de hoogste van de nieuwste wet- en regelgeving op het gebied van groen, grond en infra. U heeft ook belang bij een partner die werkt volgens de geldende wet- en regelgeving en daarnaast op de hoogte is van de nieuwste kennis op het gebied van groen, grond en infra. Via Cumela nemen we deel aan het overleg met de Nederlandse en de Europese overheid. Ook zijn wij als Ploegmakers Groep vertegenwoordigd in het bestuur van de sectie Agrarisch Loonwerk binnen onze brancheorganisatie. Hiermee kunnen wij niet alleen voor de loonwerksector, maar ook voor de agrarische sector meedenken en bijdragen aan ideëen die in de praktijk van het agrarisch loonwerk ook werkelijk uitvoerbaar zijn. En kunnen we leren van collega bedrijven uit andere regio’s in Nederland.

Bekijk de Cumela voorwaarden